Etusivu Fury ry Tapahtumat Clan Fury About

Fury 20V
MP Weekend 2017
MP Weekend 2016
Trip 1
Trip 2
MP Weekend 2015
MP Weekend 2014
MP Weekend 2013
MP Weekend 2012
MP Weekend 2011
MP Weekend 2010
MP Weekend 2009
MP Weekend 2008
Fury 10V
MP Weekend 2007
Kiikala 2006
Helsinki 8V
Festival
Oulu 7V
Kinnula 2003
Tampere 6V
Kylmäkoski 2002
Tampere 5V
Voikoski 2001
Tampere 4V
Tampere 3V
Tapahtumat
Tampere 12. - 14.10. 2001

Fury kokoontui 12.10.2001 juhlimaan 10.10. täyteen tullutta viidettä toimintavuottaan, minnekäpä muualle kuin Tampereelle.

Jälkilöylyt nillitysfoorumissa.

Crudia Galaxyssa

Seikkailu alkoi perjantaina Galaxysta joka sijaitsi matkustavaisille näppärästi rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, mikä ei taannut ajoissa seuraavaan paikkaan siirtymistä, tämäkään ei odotuksista huolimatta ollut kaikille riittävän helppo sijainti vaan osaa porukasta piti mennä paapomaan ihan kaksin käsin rystyset valkeina. Galaxy on ihan turha paikka pelata jotain ysipalloa, snookkerista puhumattakaan, sillä Oikea Meininki(TM) on vetää kaksin käsin kepua ja nostaa hikeä pelaamalla Crudia.

Hohtokeilausta Kaatopaikalla

Galaxyn jätettyämme siirryimme kohti seuraavaa otappia, Kalevan Kaatopaikkaa. Nimestään huolimattta paikan antimet vaikuttivat varsin tuoreilta, joskin puolilitraiset ammukset loppuivat pahasti kesken .. "emme osanneet varautua että tänne tulee noin paljon jengiä ryyppäämään" .. nillin nillin, me mitään ryypätty, kunhan juotiin janoomme. Hikistä hommaa tuo keilailu nääs. SM skaboihin emme taida vielä tänä vuonna osallistua, paras tulos taisi keikkua tuossa 100 pisteen tuntumassa :)

Kaatopaikan mentyä kiinni suuntasimme erinäisten välietappien ja meikkauspisteiden kautta kohti Kerhoa jonka omistaja ihmettelikin "mitä helvettiä" kun pieni lähikuppila täyttyy nuorista ja ei-niin-nuorista kolleista. Tästä eteenpäin allerkirjoittaneella on varsin himmeitä muistikuvia, muistelin tosin nähneeni jossain välissä hevosia tai jotain sinne päin, poikettiinko me raviradalla tms?

Megazone aka Kokkisota

Lauantaiaamu alkoi pirteästi jo kello 7 yllätysvieraiden merkeissä ja Japanin F1 aika-ajoja seuraten .. kai? Ei ainakaan meillä. Kaameaan tutinaan apua toi onneksi jonkun hyväkkään jääkaappiin jättämät medipakit joiden loputtua piti lipittää Simplyn lonkeroja parempaan talteen. Kahden paikkeilla aloimme valua kohti Plevnaa jossa Currywurstin ja useahkojen oluiden kera tuli seurattua (ja huudeltua epämääräisiä sekaan) yhdistyksen vuosikokousta. Vanha hallitus päätettiin valita uudelleen ja hyvä niin. Taidettiin päättää myös jotain ensi kesän pilestyksistä, evm.

Kokkisotaaargh, tai siis Megazone, tai siis "vittu jalkas menee ny paskaks, PUNK!". Kammorääkillä on monta nimeä, ei riitä että jalat ovat paskana puolen tunnin heilumisen jälkeen mutta kun paikan yläkerta oli suunniteltu about menninkäisiä varten. Tätäkin kirjoittaessa hivelen paria oikein komeaa arpea päänahassa. Koska sakkimme ei mahtunut kerralla tuohon pieneen loukkoon, jakaannuimme neljään tiimiin joista kolme oli kerralla pelivuorossa ja huonoin joutui tipahtamaan pois "rangaistuksena" seuraavalta kierrokselta. Rangaistus tuntui lähinnä voitolta ja palkinnolta kun sai kuunnella vierestä innokkaita pelureita "ei vittu vieläkö toinen erä".

Chilli'n eDomen saunalla

eDomen sponsoroimalla saunalla sai sitten viimein rauhoittua hetkeksi - todellakin hetkeksi, häviäjäjoukkueena kyökkivuoro kutsui. 3.5 kiloa naudanlihaa, pari kiloa kanaa, 2.5 kiloa wokkivihanneksia, 3 kiloa salsaa (jne), toimikunta oli aikaisemmin viikolla noutanut tukusta ostoskärrillisen erilaisia texmex tarvikkeita joista patakakkonen-team loihti maukkaan illallisen nälkäisille pelureille. Jano sammutettiin luonnollisesti Gebulla ja Astianpesuaineella. Gebua juotiin, kisattiin Quakella (Zibbo vei) ja GT3:lla (Blizkrieg omisti), jaettiin paitoja ja rihkamaa, naposteltiin pirtumarinoituja mansikoita ja uitettiin päätä boolissa sun muuta. Adversary muuten joi pirtumarinaadit ja valitti pahaa oloaan norjaksi sunnuntaiaamuna. Loput tarinat ovat urbaaneja legendoja.

Vaihtoehtoinen katselutapa