Etusivu Fury ry Tapahtumat Clan Fury About

Fury 20V
MP Weekend 2017
MP Weekend 2016
Trip 1
Trip 2
MP Weekend 2015
MP Weekend 2014
MP Weekend 2013
MP Weekend 2012
MP Weekend 2011
MP Weekend 2010
MP Weekend 2009
MP Weekend 2008
Fury 10V
MP Weekend 2007
Kiikala 2006
Helsinki 8V
Festival
Oulu 7V
Kinnula 2003
Tampere 6V
Kylmäkoski 2002
Tampere 5V
Voikoski 2001
Tampere 4V
Tampere 3V
Tapahtumat
Helsinki 15 - 17.10.2004

Jälleen kerran kokoonnuttiin vuosijuhlan merkeissä, tällä kertaa paikkana oli maamme pääkaupunki. Osallistujia oli kohtuullinen määrä, hieman reilu 20 ja muutama yllätysvieraskin saatiin lauantai-iltana. Järjestäjinä olivat Make, Flack, Valarias, Naw, Underscore, Logix ja Thaq.

Perjantai

Porukka kerääntyi pikkuhiljaa St.Urho's Pubiin jossa maisteltiin mallasta ennen siirtymistä viereiseen Manalaan tukevalle aterialle. Täältä siirryttiin illan pääkohteeseen, Saunabaariin. Ennen saunaan menoa naukkailtiin hieman virvokkeita ja pelailtiin biljardia tai sen variantteja. Saunaan menijöitä hillitsi hieman saunamaksu, 14e, mutta lopulta 10 Furylaista päätti käväistä löylyissä, hinnasta huolimatta. Jossakin vaiheessa iltaa myös Oulun vahvistukset saapuivat, ajeltuaan ensin ympäri Helsinkiä takseilla. Saunan hinnasta oli hieman epäselvyyttä henkilökunnan kanssa, mutta Make selvitti asiat ja porukka hajaantui ympäri Helsingin yöelämää.

Lauantai

Lauantaina kokoontumiskohteena oli olutravintola Martina, jonne porukka suunnisti herättyään. Harmittavasti Martinassa oli täyttä, eikä varausta ollut, joten Fury siirtyi Kolmeen Kaisaan nauttimaan virvokkeita. Klo 16 aloitettiin Helsingin Urheilutalolla hohtokeilaus ja porukka jaettiin seuraaviin tiimeihin:

Team 1: Simply, Ice, Deca, Archsin, Plasmis
Team 2: Riddler, Underscore, Summeli, Dragoni
Team 3: Mikron, xfactor, Hydee, Jsa, Valarias
Team 4: Spetnaz, Vilu, Blitzkrieg, Mth

Tunnin keilauksen jälkeen lähdettiin baarikierrokselle Helsingin sydämessä, Kalliossa. Flack ja Logix pitivät rasteillaan ns. palikkatestin, Naw kysyi nokkeluutta ja Thaq muistia. Parin tunnin jälkeen siirtyivät rastinpitäjät viimeisen joukkueen kanssa Soneran saunalle. Pikaisen neuvonpidon jälkeen tuomarit pääsivät yksimielisyyteen pisteistä.

Team 1: 37p
Team 3: 32p
Team 4: 32p
Team 2: 30p

Voittajatiimi lähti Euroviinapullon kera saunomaan, kun häviäjät saivat keittiövuoron ja lohdutukseksi megahealth-putelin. Kun vatsat oli saatu täyteen aloitettiin jo perinteeksi muodostunut Fury-trivia ja voittajatiimi aloitti yksilökilpailun. Yksilökilpailussa piti tunnistaa viski, olut ja kola -näytteet, pyörittää hulavannetta ja lopuksi kaksi parasta esittivät näyttävät ilmakitarasoolot. Huutoäänestyksen jälkeen vallitsi hetken epätietoinen olotila, mutta onneksi päätuomari Make oli korva tarkkana kuunnellut "äänestystä" ja totesi Decan voittaneen tämänvuotisen kisan. Palkinnoksi voittaja sai pokaalin ja Tapiopullon. Tässä vaiheessa iltaa Plasmis päätti tehdä näyttävän poistumisen ambulanssimiesten kyyditsemänä. Onneksi kyseessä ei ollut kuitenkaan mitään vakavampaa, kuin venähtäneet nivelsiteet. Illan loppua kohti julkaistiin myös Fury-trivian voittaja, Spetnaz, hienolla tuloksellaan 18/25. Palkintona oli odotetusti pullo Tapiota. Triviassa kakkosena oli Blitzkrieg (15p) ja kolmannella sijalla Mikron ja Flack (14p). Puoliltaöin porukka siirtyi Helsingin yöelämään ja hajaantui enemmän tai vähemmän.

Sunnuntai

Klo 9:15 viimeinenkin Fury, Riddler, pääsi yöpaikkaansa.

-- raportin naputteli Thaq