Etusivu Fury ry Tapahtumat Clan Fury About

Fury 20V
MP Weekend 2017
MP Weekend 2016
Trip 1
Trip 2
MP Weekend 2015
MP Weekend 2014
MP Weekend 2013
MP Weekend 2012
MP Weekend 2011
MP Weekend 2010
MP Weekend 2009
MP Weekend 2008
Fury 10V
MP Weekend 2007
Kiikala 2006
Helsinki 8V
Festival
Oulu 7V
Kinnula 2003
Tampere 6V
Kylmäkoski 2002
Tampere 5V
Voikoski 2001
Tampere 4V
Tampere 3V
Tapahtumat
Kylmäkoski 14. - 16.6 2002

Torstai, 13.6

Innokkaimmat bilestäjät ilmestyivät jo pre-bileisiin Tampereelle, jossa bileet aloitettiin sekalaisen Tre-sakin klubilla viinan ja T-Mek:n parissa, josta siirryimme Rajaportin saunalle lämmittelemään. Yleinen mielipide tästä Suomen vanhimmasta yleisestä saunasta oli "paras sauna tähän mennessä". Tietysti viinan juonti jatkui... kunnes varaamamme aika valitettavasti saunalla päättyi, jonka jälkeen valuimme taas klubille miettimään illanjatkopaikkaa. Valarias tosin tässä vaiheessa alkoi näyttää siltä että oli aiheellista saattaa sankari nukkumaan... Muut suunnistivat Hulluun hevoseen, jossa meno olikin reipasta, ehkä 10 muuta meidän lisäksemme. Tämä ei toki estänyt Simplyä ja paria muuta tuhlaamasta blakkariin rahojaan(olisivat vaikka lahjoittaneet yhdistykselle, kele). Vähitellen muutkin valuivat lepotauolle, seuraavana päivänä oli edessä siirtyminen Kylmäkoskelle. Allekirjoittaneen kämpillä tosin lepotaukoa keskeytti Valarias laattaamaalla patjalleen(prkl!), ja kovasti mies näytti olevan sen näköinen että jatkaa siinä vielä uniaan... onnekseen sentään flackin kans mies potkittiin vessaan kirousten saattelemana.

Perjantai

Ankaran säädön ja kiroilun jälkeen saavuimme Kylmäkoskelle joskus 1500 tienoilla... jossa pääsimme kiroamaan etukäteen paikalle raahatun saunanlämmitysyksikön (tomboy ja valarias) saunanlämmitystä... ovet&ikkunat auki ei normaalisauna oikein lämpene... Noh, olutta nauttien järjestelimme kisapaikkoja pystyyn. Saunan lämmittyä vihdoin viimein loppuilta menikin rattoisasti saunoen,grillaten ja olutta nauttien... vain Smokyn pihan laatoitus terassilta tyylikkäästi rumaa persettä esitellen hieman häiritsi. "enhän mä kuin joku 5min siinä laattailin" "2h on parempi arvio.." :) Hydee:n sammokkopyyhe oli varsin.. tyylikäs.. :) Illan ensimmäiset sammujat olivat Beast ja Plasmis, Plasmiksen valitessa sammumispaikakseen grillin välittömän läheisyyden, jokseenkin kuuroille korville menivät "olkaa ny hiljaa eihän täällä voi nukkua" valitukset :)

Lauantai

Aamuherätyksestä laavulla huolehtivat kukon kieunta ja hyttysten ininä.. muuten varsin mainio lepopaikka. Päivän aikana kisat jatkuivat, ja iltapäivällä kisattiin CTF:ssa. Harmillisesti Hydee joutui poistumaan paikalta jo päivällä. Illemmalla saatiin savusaunakin lämpimäksi, jossa irtosi varsin mainiot löylyt. Myös make pääsi vihdoin viimein paikalle Hollannista, tuliaisinaan mainiota viskiä... jota sitten nautittiin runsaasti, tuloksena saunan terassin laatoitusta by tnt, spetsi nukkui vessan edessä välillä suureen valkoiseen puhelimeen soitellen, mikron totesi että laatoitus olisi parempi vaihtoehto kuin kokolattiamatto... tosin paikan siivooja ei ollut samaa mieltä ja kävi mikronin lompakolle. Allekirjoittanut kuulemma taas kärsii pienistä muistikatkoksista siltä illalta joten.. ei lauantai-illasta sen enempää, hauskaa oli :)

Sunnuntai

Poistumista epäjärjestyksessä... -Ice

Hirviögalleria

Muuta materiaalia